Diclofenac HTP 1% gel

Diclofenac HTP 1% gel 100g wordt gebruikt voor de verlichting van gewrichtspijn.

 9,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Diclofenac HTP 1% gel

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.


Bekijk bijsluiter

Beschrijving

Diclofenac HTP 1% gel 100g wordt gebruikt voor de lokale verlichting van milde tot matige gewrichtspijn, veroorzaakt door verergering van artrose van de knie of vingers. De pijnverlichting van Diclofenac HTP 1% bouwt zich geleidelijk op gedurende de eerste week van de behandeling.

Te gebruiken bij

Gewrichtspijn

Productvoordelen

 • gelbasis werkt extra verkoelend
 • lokaal effect

Dosering

 • Zachtjes inwrijven op het pijnlijke huiddeel, niet vaker dan 4 keer per dag. Na aanbrengen uw handen wassen.
 • Raadpleeg uw arts als de klachten verergeren of als de pijn en zwelling na 1 tot 2 weken nog niet zijn verdwenen. Gebruik het niet langer dan 3 weken.

Bijwerkingen

Zelden

 • Huiduitslag, zoals eczeem, jeuk en roodheid. Stop dan met het gebruik en raadpleeg uw arts. Zeer zelden wijst dit op overgevoeligheid (zie Overgevoeligheid).

Zeer zelden

 • Overgevoeligheid voor dit medicijn. U merkt dit aan huiduitslag, galbulten en jeuk. Ook huiduitslag met blaasjes en puistjes komen voor. Stop in deze gevallen met het gebruik en raadpleeg een arts.
  In zeer zeldzame gevallen ontstaat een ernstige overgevoeligheid met zwellingen in het gezicht, mond, tong en keel en benauwdheid. Stop dan met het medicijn en waarschuw direct een arts, of ga naar de Eerste-hulpdienst.
  Als u overgevoelig bent, mag u dit medicijn in de toekomst niet meer gebruiken. Geef aan de apotheker door dat u overgevoelig bent voor dit medicijn. Het apotheekteam kan er dan op letten dat u het niet opnieuw krijgt.
 • Overgevoeligheid voor zonlicht ( zonnebank, UV-lamp). U heeft daardoor meer kans op zonnebrand van het behandelde lichaamsdeel. Als u een ernstige reactie op de zon krijgt, stop dan meteen het gebruik en neem contact op met uw arts.

Interacties

Gezien lokaal effect, zijn er geen interacties met andere geneesmiddelen.

Samenstelling

De werkzame stof in dit middel is diclofenacnatrium.

De andere stoffen in dit middel zijn: natriumhydroxide, hydroxyethylcellulose, carbomeer, propyleenglycol, triglyceriden, methylparahydroxybenzoaat (E218), propylparahydroxybenzoaat (E216), gezuiverd water.

Beïnvloedt rijvaardigheid

Nee

Bevat

Diclofenac

Inhoud

100g

Verpakkingsvorm

Tube

Meer informatie

Zie bijsluiter voor volledige informatie.

Merk

Hoe te bewaren

Bewaren beneden 30°C.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen