Winkelen per

Pijnstillers

Advies bij gewrichtspijn

Bij gewrichtspijn door artrose kunt u een pijnstiller gebruiken in de vorm van een gel, zoals ibuprofen gel (Advil gel) of diclofenac gel (Voltaren emulgel). Breng de gel 3-4 maal daags zachtjes op het pijnlijke gewricht aan. De gel werkt bij gewrichtspijn even goed als NSAID's die u als tabletten of zetpil inneemt, maar geeft minder bijwerkingen.

Neem bij gewrichtspijn paracetamol tabletten wanneer de gel onvoldoende werkt. Blijft u klachten houden, dan kunt u een NSAID, zoals ibuprofen (Nurofen, Advil), diclofenac (Voltaren) of naproxen (Aleve) gebruiken. Deze pijnstillers kunnen als bijwerking maagklachten of een beschadiging van de maag geven. Bij mensen met een verhoogde kans op maagklachten wordt geadviseerd gelijktijdig een maagzuurremmer, zoals omeprazol (Losecosan), te gebruiken.

1 product
Terug naar boven

Behandeling van gewrichtspijn

Mensen met reumatische ziekten kunnen pijn ervaren in de gewrichten, spieren en pezen. Om de pijn te verlichten kan men gebruik maken van pijnstillers en kompressen. Gewrichtspijn belemmert in de dagelijkse bezigheden en kan daarom beter behandeld worden. Bij Leef.nl heeft u de keuze uit diverse pijnstillers, met of zonder ontstekingsremmende werking en in diverse toedieningsvormen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen