Revamil Hydrofiele Wondgel

Revamil Hydrofiele Wondgel. Natuurlijke antibacteriële honinggel voor een snellere heling van acute, chronische en geïnfecteerde wonden.

 13,85
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Revamil Hydrofiele Wondgel

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Revamil is de merknaam van een aantal wondverzorgingsproducten op basis van gestandaardiseerde medicinale honing. In combinatie met een vochtig wondmilieu dragen de uitstekende antibacteriële en hydrofiele eigenschappen van Revamil in hoge mate bij aan een snel wondherstel. Daarnaast heeft Revamil een antioxidatieve, anti-inflammatoire werking, waardoor roodheid vermindert en de wond in een rustige fase komt. Ongeacht de applicatievorm ervaren patiënten Revamil als niet belastend: het is gemakkelijk aan te brengen, hecht zich niet aan de wond en voorkomt geurverspreiding. Ook zijn er nauwelijks allergische en geen toxische reacties bekend. Omdat Revamil een natuurlijk product is, kan er geen resistentie tegen worden opgebouwd en is het blijvend effectief. Revamil is bij uitstek geschikt voor de behandeling van acute, chronische en geïnfecteerde wonden.

Te gebruiken bij

  • (Kleine) wonden

Productvoordelen

  • Optimale antibacteriële bescherming
  • Bevordert weefselregeneratie 
  • Zeer gebruiksvriendelijk 
  • Bevordert een rustig genezingsproces 
  • Zuiver, natuurlijk product 
  • Hygiënisch en veilig 
  • Geen allergie of toxiciteit 
  • Toepasbaar op breed scala wonden

Gebruiksadvies

Revamil kan in sommige gevallen een kort durende prikkeling veroorzaken. Door de wond vooraf te bevochtigen wordt dit bezwaar grotendeels weggenomen. Een dun laagje Revamil wondgel aanbrengen op het secundaire wondverband waarmee de wond wordt afgedekt. Revamil wondgel kan ook rechtstreeks of met een spatel op de wond worden aangebracht en vervolgens worden afgedekt met een secundaire wondbedekker. Afhankelijk van de toestand van de wond (exsudaatproductie / mate van infectie), de behandeling elke dag, of elke twee dagen herhalen.

Contra-indicaties

Het gebruik van Revamil wordt afgeraden:

  • bij personen die allergisch zijn voor honing.

Samenstelling

Bevat honing.

Inhoud

18 gram

Verpakkingsvorm

Tube

Merk

Revamil

Hoe te bewaren

Revamil kan bij kamertemperatuur worden bewaard.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen