Revamil Wondgaas 10x20

Steriele wondgazen met enzymrijke honing van Revamil die antibacteriële bescherming geeft.

 129,75
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Revamil Wondgaas 10x20

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De enzymrijke honing van Revamil geeft een antibacteriële bescherming. De lage pH van de honing zorgt voor een zuur milieu waardoor de wond sneller geneest. Honing bevat bovendien weinig water en veel suiker. Hierdoor worden bacteriën als het ware uitgedroogd en kunnen deze zich niet vermenigvuldigen.

Gebruiksadvies

Het wondgaas uit de verpakking halen en direct aanbrengen op de wond. Het geïmpregneerde gaasje afdekken met een droog wondverband. Na 1 tot maximaal 3 dagen vervangen door een nieuw gaasje. De behandeling stoppen als de wond is gesloten.

Inhoud

5 stuks

Merk

Revamil

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen