Revamil Wondgaas 8x8

Met honing geïmpregneerd gaasje voor wondbehandeling.

 81,35
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Revamil Wondgaas 8x8

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Revamil Wound Dressing kan worden toegepast op verschillende type wonden zoals Decubitus, verschillende soorten ulcera, geïnfecteerde wonden, acute wonden, oncologische wonden en kleine brandwonden (1e en 2e graads). Revamil Wound Dressing is een wondgaas geïmpregneerd met zuivere honing die onder gecontroleerde omstandigheden wordt geproduceerd. De honing die voor Revamil Wound Dressing wordt gebruikt heeft een hoog gehalte aan honingenzymen, o.a. glucose oxidase. Door optimale enzymwerking biedt Revamil Wound Dressing langdurige antibacteriële bescherming.

Te gebruiken bij

  • Wonden 
  • 1ste en 2de graads brandwonden

Productvoordelen

  • Bevat geen residuen bevat van bestrijdingsmiddelen 
  •  Heeft een reproduceerbare kwaliteit

Dosering

Na één tot maximaal drie dagen het gaasje voorzichtig verwijderen en vervangen door een nieuwe Revamil Wound Dressing.

Gebruiksadvies

Indien nodig de wond op de gebruikelijke manier reinigen. Open de verpakking aan de bovenkant door de seal open te trekken en verwijder vervolgens de beschermfolie die op het gaasje ligt. Neem het gaasje uit de verpakking en spreidt het uit over de wond. Het gaasje op de gebruikelijke manier fixeren, bijvoorbeeld met zelfklevend poreus tape. Het gaasje mag ook afgedekt worden met een secundair verband, dat vervolgens op de gebruikelijke manier wordt gefixeerd. Na één tot maximaal drie dagen het gaasje voorzichtig verwijderen en vervangen door een nieuwe Revamil Wound Dressing. Een wond niet langer dan 30 dagen ononderbroken behandelen. Een gebruikte dressing niet hergebruiken. Een geopende verpakking niet hersteriliseren. Hergebruik van een gaasje kan leiden tot functieverlies van de honing, contaminatie van het product en contaminatie of infectie van de wond.

Contra-indicaties

Niet gebruiken:

  • wanneer bekend is dat u overgevoelig bent voor honing
  • indien de verpakking beschadigd is
  • indien de verpakking niet goed is gesloten

Bevat geen

Bestrijdingsmiddelen

Inhoud

7 stuks

Verpakkingsvorm

Folieverpakking

Merk

Revamil

Maten

8x8cm

Hoe te bewaren

Bewaren bij 4-30ºC
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen