De Groene Os Rugspray Paard/Pony

Spray met een ontspannende werking op de wervelkolom. 24,95
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

De Groene Os Rugspray Paard/Pony

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Deze crèmeachtige spray is goed te gebruiken bij stijve en/of gevoelige rugspieren en voor het onderling soepel houden van de rugwervels. Ook kan Rugspray worden ingezet bij zadeldrukkingen, tenzij en sprake is van een wond. De Groene Os Rugspray Paard/Pony is geschikt voor paarden en pony's.

Gebruiksadvies

Rugspray hoeft niet te worden ingemasseerd. Eenvoudig sprayen en inwrijven is voldoende. Bij paarden en pony’s bij voorkeur ’s morgens gebruiken voor het rijden of longeren, tenzij arts/therapeut anders voorschrijft.

Contra-indicaties

Gebruik tijdens dracht en lactatieperiode uitsluitend in overleg met dierenarts of therapeut.

Samenstelling

Aqua, MSM, Glucosaminesulfaat, Chondroitinesulfaat (90%), Calciumcitraat, Ascorbinezuur, Magnesiumcitraat, Arnica montana, Calendula officinalis, Bellis perennis, Carduus marianus, Chelidonium majus, Berberis vulgaris, Equisetum arvense, Solidago virgaurea, Scrophularia nodosa, Apis mellifica, Ribes nigrum, Gnaphalum polycephalum, Alumina, Alcohol.

Inhoud

250 milliliter

Verpakkingsvorm

Sproeiflacon

Merk

De Groene Os

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen