Acties

 

Altijd 10 % korting op het Service Apotheek Merk assortiment!

Bent u op zoek naar een goede dag & nachtcrème, een groot aanbod voedingssupplementen of verzachtende hoestpastilles of dropjes bij keelpijn? Het Service Apotheek Merk assortiment is een mooie lijn met kwaliteitsproductentegen een scherpe prijs! Als lid van Leef! ServicePlan ontvangt u bij iedere aankoop van een huismerk product standaard 10% korting (uitgezonderd zijn de wettelijke geneesmiddelen zoals paracetamol, neusspray en loperamide).


20 % korting op online cursussen Thuis en Gezond

Thuis en Gezond is hét online cursusbureau voor jong en oud. U kunt er cursussen volgen rondom gezin, zorg, gezondheid en gemak, tegen een aantrekkelijk tarief. Als lid van Leef! ServicePlan ontvangt u nog eens 20% korting extra! Neem snel een kijkje op www.thuisengezond.nl en vul de actiecode SERVAPO1 in tijdens het bestelproces!


Half jaar lang gratis lidmaatschap Yonki

Yonki is er speciaal voor jonge ouders. Zoekt u een betrouwbare wegwijzer in en wirwar aan beschikbare informatie op het gebied van opvoeding en gezondheid? Dan bent u bij Yonki.nl aan het juiste adres! Met huis-aan-huis diensten, deskundig advies van experts, hulplijnen en cursussen verzekert u uw gezin van een goede start! Als lid van Leef! ServicePlan betaalt u voor een jaar lidmaatschap slechts €9,75 in plaats van €19,95. Ga naar www.yonki.nl en gebruik de code 3ETbmS4v.


Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen