Salus Floradix

Salus Floradix kruiden ijzer-tabletten is geschikt voor iedereen die extra vitaliteit, energie en weerstand kan gebruiken.

* Verplichte velden

Vanaf  11,21
Aantal:

Salus Floradix

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Floradix kruiden ijzer-tabletten bevatten een goed opneembare en goed verteerbare vorm van ijzer en biedt ook belangrijke voedingsstoffen zoals B-vitamines (waaronder Foliumzuur). Het ijzer draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid. Vitamine C ondersteunt de opname van ijzer. De kruiden en vruchtenconcentraten vormen een unieke samenstelling en leggen de basis voor een goede verdraagzaamheid en dragen zo bij aan het behoud van een normale stoelgang.

Dosering

Volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar:

  • 3 maal daags 1 tablet 30 minuten voor de maaltijd, in te nemen met wat vloeibaars (geen koffie, thee of melkproducten, want die remmen de ijzeropname). 

De dagelijkse aanbevolen dosering niet verschrijden.

Samenstelling

Bevat per 3 tabletten   % van ADH
Ijzer 21 mg  150%
Vitamine C 30 mg 50%
Vitamine B1 1,5 mg  135%
Vitamine B2 4,5 mg 321%
Nicotinamide  30 mg 189%
Vitamine B6  6,0 mg 429%
Vitamine B12 3,0 mcg 120%
Foliumzuur 390 mcg 195%


Ingrediënten:
brandnetel, kweekwortel, spinazieblad, duizendguldenkruid, venkel, algen, rozenbottel, ijzer, vitamine C, vitamine B1, vitamine B2, nicotinamide, vitamine B6, vitamine B12, foliumzuur.

Inhoud

84/147 tabletten

Meer informatie

  • Salus Floradix is verkrijgbaar per 84 en 147 tabletten.
  • Net als het Floradix elixer kunnen de tabletten uitstekend dienen ter aanvulling van het ijzergehalte tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding.
  • Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
  • Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Merk

Salus

Hoe te bewaren

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen