SAN Multivitamine en Mineralen

SAN Multivitamine en Mineralen is een voedingssupplement, bestaande uit multivitamine en mineralen voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar.

* Verplichte velden

Vanaf  6,95
Aantal:

SAN Multivitamine en Mineralen

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Vitamines en mineralen zijn bij vele lichaamsfuncties betrokken en spelen daarbij een belangrijke rol. De meeste vitamines en mineralen krijgen we via onze voeding binnen. Gezonde voeding draagt bij aan een gezond leven en helpt de weerstand op te bouwen. Als u hier niet altijd aan toekomt, kunt u wellicht iets extra’s gebruiken. Multivitamines en mineralen van Samenwerkende Apothekers kan dan een goede aanvulling zijn.

Dosering

In de leeftijd van 4 t/m 17 jaar:

  • 1 dragee per 24 uur

Vanaf 18 jaar:

  • 1-3 dragees per 24 uur

Gebruiksadvies

U kunt de dragees met een beetje water of een andere drank doorslikken. Om het innemen niet te vergeten, kunt u het beste vaste innametijdstippen kiezen, bijvoorbeeld bij de maaltijd.

Bevat geen

Lactose, gluten, suiker

Inhoud

100 of 200 dragees

Meer informatie

De samenstelling van Multivitamine en mineralen van Samenwerkende Apothekers is afgestemd op de adviezen van de Gezondheidsraad.

Merk

Samenwerkende Apothekers

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen