Sanamedi Spray Huisstofmijt

Sanamedi Spray zorgt tot een jaar lang voor een natuurlijke behandeling tegen de huisstofmijt.

Sanamedi Spray Huisstofmijt

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Sanamedi Spray zorgt tot een jaar lang voor een natuurlijke behandeling tegen de huisstofmijt. Sanamedi Spray is een geconcentreerde formule van actieve- en natuurlijke ingrediƫnten gebaseerd op het neemolie extract, dit wordt gewonnen uit zaden van de indiaanse Neem-boom. Sanamedi Spray zorgt ervoor dat de huisstofmijt niet meer groeit, ontwikkelt en zich voortplant. Sanamedi Spray is enkel werkzaam tegen insecten zoals de huisstofmijt en is totaal ongevaarlijk voor mens en dier. Een flacon van 250 milliliter is voldoende om ongeveer 12-15 m2 te behandelen.

Inhoud

100, 250 of 1000 milliliter

Meer informatie

Dit product is verkrijgbaar per 100, 250 of 1000 milliliter.

Merk

Sanamedi

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen