Sandoz Loratadine 10 mg Orotaat

Sandoz Loratadine 10 mg Orotaat is een geneesmiddel tegen allergieën.

 7,30
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Sandoz Loratadine 10 mg Orotaat

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.


Bekijk bijsluiter

Beschrijving

Het helpt uw allergische reacties en de verschijnselen daarvan te onderdrukken. Loratadine Sandoz orodispergeerbare tablet 10 verlicht verschijnselen die samenhangen met bijv. hooikoorts, allergie voor huisstofmijt (allergische rhinitis) zoals niezen, een loopneus of een jeukende neus, jeuk aan het verhemelte en jeukende, rode of tranende ogen.

Te gebruiken bij

  • Hooikoorts
  • Allergische reacties

Dosering

Volwassenen en kinderen van 12 jaar of ouder: neem 1 tablet, éénmaal per dag.
Kinderen van 2 tot 12 jaar die meer dan 30 kg wegen: neem 1 tablet, éénmaal per dag.
Kinderen onder de 2 jaar of die minder dan 30 kg wegen: Loratadine Sandoz orodispergeerbare tablet 10 mag niet gegeven worden aan kinderen jonger dan 2 jaar of die minder dan 30 kg wegen.

Gebruiksadvies

Neem dit geneesmiddel altijd in zoals uw arts of apotheker u dat heeft verteld. Twijfelt u over het juiste gebruik? Neem dan contact op met uw arts of apotheker. Loratadine Sandoz orodispergeerbare tablet 10 breekt gemakkleijk, daarom moet u de tabletten voorzichtig en alleen met droge handen hanteren. Loratadine Sandoz orodispergeerbare tablet 10 lost op in de mond in contact met speeksel en kan daarom zonder water worden ingenomen. De tabletten hebben een zoete sinaasapppelsmaak.

Contra-indicaties

Gebruik dit middel niet:

  • bij kinderen tussen de 2 en 12  jaar of die minder dan 30 kg wegen

Smaak

Sinaasappel

Samenstelling

De werkzame stof in dit middel is: loratadine, in een hoeveelheid van 10 mg. De andere stoffen in dit middel zijn: zoete sinaasappelsmaakstof, aspartaam E951), watervrij citroenzuur (E330), colloïdaal watervrij siliciumdioxide, maïszetmeel, gedroogd, watervrij lactose, magnesiumstearaat (E470b), croscarmellosenatrium (E468), mannitol (E4221), sorbitol (E420), crospovidon, colloïdaal gehydrateerd siliciumdioxide (E551), polysorbaat 80 (E433), povidon (E1201), microkristallijne cellulose (E460).

Inhoud

30 tabletten

Meer informatie

Wanneer moet u extra voorzichtig zijn met dit middel?
Neem contact op met uw arts of apotheker voordat u dit middel inneemt:

  • als u een ernstige leverziekte heeft
  • als u een huidtest moet ondergaan: het kan noodzakelijk zijn het gebruik van dit geneesmiddel minstens 2 dagen voor de test te stoppen om er zeker van te zijn dat de test de juiste uitslag geeft

Merk

Sandoz

Sterkte

10 mg
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen