Vitility Schoenband Ice Strap

De schoenband Ice Strap is speciaal ontworpen voor perfecte grip in de sneeuw of op ijs. De spikes aan de onderzijde van de Ice Strap zorgen ervoor dat u niet uitglijdt.

 9,95
Verwachte levertijd: 6 werkdagen

Vitility Schoenband Ice Strap

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De schoenband Ice Strap is speciaal ontworpen voor perfecte grip in de sneeuw of op ijs. De spikes aan de onderzijde van de Ice Strap zorgen ervoor dat u niet uitglijdt of valt, zodat u veilig kunt wandelen, boodschappen kunt doen of uw (klein)kinderen van school kunt halen. De schoenband blijft flexibel tot maximaal -40 graden Celsius. Dus ook voor grip tijdens de wintersportvakantie zijn de schoenbanden geschikt. Ze zijn makkelijk met behulp van klittenband om de schoenen of laarzen te bevestigen, waardoor ze snel en eenvoudig zijn te gebruiken. De Ice Strap is daarnaast zeer geschikt voor pumps en andere schoenen met hogere hakken, waardoor u tijdens sneeuw en ijzel voor elke gelegenheid gekleed naar buiten gaat.

Productvoordelen

  • Geschikt voor elke gelegenheid, dit in tegenstelling tot het dragen van snowboots
  • Worden per paar geleverd in een waterafstotend beschermhoesje, zodat u ze in uw tas kunt meenemen

Inhoud

1 paar

Meer informatie

  • Verkrijgbaar in een universele maat
  • Gewicht: 107 gram

Merk

Vitility

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen