Scholl Vijl

Verwijdert ruwe en droge huid onder de voet. Resultaat zijn zachte, soepele voeten!

 4,45
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Scholl Vijl

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De grovere zijde van de vijl verwijdert ruwe en droge huid. De fijnere zijde maakt de huid zachte en glad. De vijl heeft een gebruiksvriendelijke grip en is wasbaar.

Gebruiksadvies

Zorg ervoor dat de voeten schoon en droog zijn. Gebruik de grovere zijde om ruwe, droge huid te verwijderen. Gebruiken dan de fijnere zijde om de huid glad en zacht te maken. Voor het beste resultaat masseert u daarna de voeten in met Voedende Crème van Scholl.

Inhoud

1 Stuks

Meer informatie

Stop het gebruik als de huid pijnlijk of geïnfecteerd raakt. In geval van diabetes of problemen met de bloedcirculatie voor gebruik een arts raadplegen. Niet gebruiken als de huid geïrriteerd of gebarsten is.

Merk

Scholl

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen