Scholl Eelt Verwijderpleisters

De Scholl Eelt Verwijderpleister verwijdert doelgericht de eeltplek.

 3,37
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Scholl Eelt Verwijderpleisters

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De Scholl Eelt Verwijderpleisters, hebben een doelgerichte toepassing op de eeltplek. Het actieve schijfje wordt op de eeltplek geplaatst. Vervolgens wordt de huid beschermt met een beschermpleister, die tevens het actieve schijfje op de plaats houdt. Ideaal voor eeltplekken op de bal van de voet en hiel. Dit product 3 tot 5 dagen gebruiken. Het salicylzuur werkt door in de huid en de eeltplek zal na enkele dagen loslaten.

Gebruiksadvies

Maak de voeten schoon en droog. Het medicinale schijfje van het papier verwijderen en centraal op de eeltplek leggen, met de kleefzijde tegen de huid. Goed aandrukken.

Contra-indicaties

Voor gebruik een arts raadplegen in geval van diabetes, zwangerschap, borstvoeding of bij gebruik door kinderen onder de 16 jaar.

Inhoud

4 stuks

Verpakkingsvorm

Doosje

Merk

Scholl

Hoe te bewaren

Buiten bereik van kinderen en onder de 25 graden Celsius bewaren.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen