Scholl 2 in 1 Likdoorn Verwijder Pen

De Scholl 2 in 1 Likdoorn Verwijder Pen is een hoogst doeltreffende en snelwerkende methode om likdoorns tot op de wortel te behandelen.

 12,19
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Scholl 2 in 1 Likdoorn Verwijder Pen

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De voornaamste reden voor het behandelen van likdoorns is pijn. De kern van een harde likdoorn heeft de vorm van een omgekeerde kegel. Het uiteinde van deze kegel drukt op de aangrenzende lederhuid die zenuwuiteinden bevat. Bij zachte likdoorns wordt pijn ervaren wanneer de tenen tegen elkaar wrijven. De nieuwe Scholl 2in1 Likdoorn Verwijder Pen is een revolutionaire, hoogst doeltreffende en snelwerkende methode om likdoorns tot in de kern te behandelen. Het betreft een behandeling in twee stappen met behulp van de schraper en de geavanceerde vloeistof. Deze behandeling resulteert in zichtbare verbetering in 5 dagen en verlicht de pijn. De behandeling is geschikt voor harde en zachte likdoorns. De behandeling is niet geschikt voor vaatzenuwlikdoorns.

Te gebruiken bij

  • Likdoorns

Gebruiksadvies

Het betreft een behandeling in twee stappen.

  • Stap 1: Schraper: Verwijder voorzichtig de bovenste laagjes van de likdoorn om de pijnlijke wrijving te verminderen en de pijn onmiddellijk te verlichten. De vloeistof kan nu goed in de likdoorn doordringen. Herhaal dit om de drie dagen om de behandelde likdoorn makkelijker te kunnen verwijderen. 
  • Stap 2: Behandeling met de geavanceerde vloeistof. Voor een doeltreffende behandeling van de likdoorn brengt u elke dag de geavanceerde vloeistof met behulp van de speciale applicator aan op de likdoorn.

Inhoud

1 Stuk

Meer informatie

Niet gebruiken op beschadigde, geïrriteerde huid. Stop onmiddellijk het gebruik als er irritatie of ongemak optreedt. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. Uitsluitend toepassen op het betroffen gebied en niet op de gezonde huid. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Vermijd gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding. Vermijd het contact met de ogen. Gebruik geen andere producten op de getroffen zone tijdens de behandelingsperiode. Ontvlambaar, uit de buurt van ontstekingsbronnen houden. Uitsluitend gebruiken volgens de de gebruiksaanwijzing.

Merk

Scholl

Hoe te bewaren

Bewaren in een droge omgeving en beneden 25 graden C. Beschermen tegen zonlicht.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen