Sea Band Mama Polsband

De plastic knopjes op de Sea-Bands geven op beide polsen voortdurend zachte druk zodat het misselijkheidsgevoel voorkomen of verminderd wordt.

 13,79
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Sea Band Mama Polsband

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Veel zwangere vrouwen hebben last van ochtend-misselijkheid en de meeste van hen zien die rond de 14e week van de zwangerschap weer verdwijnen. Enkele pechvogels hebben gedurende de gehele zwangerschap last van misselijkheid en overgeven. De meeste vrouwen gebruiken liever geen medicijnen tegen ochtend-misselijkheid om het ongeboren kind geen schade te berokkenen. Wetenschappelijke studies hebben bewezen dat een van de meest effectieve manieren om zonder medicijnen de misselijkheid te bestrijden acupressuur is op het P6 (Nei-Kuan) punt tussen de twee grote pezen aan de binnenkant van de pols. Dat acupressuur ochtend-misselijkheid kan voorkomen en verminderen is voor het eerst wetenschappelijk bewezen op de Queens University van Belfast door wijlen professor John Dundee. Uit recentere studies in Italië bleek dat bij 70% van de zwangere vrouwen dankzij de Sea-Bands de misselijkheid verminderde. De plastic knopjes op de Sea-Bands geven op beide polsen voortdurend zachte druk zodat het misselijkheidsgevoel voorkomen of verminderd wordt.

Te gebruiken bij

  • Zwangerschapsmisselijkheid

Productvoordelen

  • Is geen medicijn, dus geen bijwerkingen
  • Eenvoudig in gebruik
  • Klinisch getest

Dosering

Sea-Band mag zo vaak en zo lang als nodig gedragen worden. Langdurig gebruik kan echter de handen doen opzwellen. Wanneer dit gebeurt diene de banden verwijderd te worden.

Gebruiksadvies

Plaats drie vingers aan de binnenkant van de pols (kinderen en volwassenen dienen hun eigen vingers te gebruiken om de juiste afstand te krijgen) met de top van de ringvinger onder de aanzet van de hand. Het Nei-Kuan punt ligt recht onder de top van de wijsvinger tussen de 2 middelste pezen. Plaats het knopje met de bolle kant op het Nei-Kuan punt. Herhaal dit proces voor de andere pols. Voor het beste resultaat dient om beide polsen een band te worden aangebracht.

Inhoud

2 stuks

Meer informatie

Acupressuur wordt al meer dan 4000 jaar gebruikt in de Chinese geneeskunde. Door de blokkades in de energiebanen (meridianen) op te heffen door middel van zachte druk (acupressuur), kan de energie (chi) weer ongehinderd door het lichaam stromen. De juiste drukpunten liggen aan de binnenkant van de pols, precies tussen de twee pezen. Pericardium luidt de officiële naam of kortweg P6 of Nei-Kuan. Wanneer er een constante, lichte druk wordt gegeven op die drukpunten, wordt misselijkheid voorkomen of in elk geval aanzienlijk minder. Aan de binnenkant van de elastische Sea-Band polsbanden zit een klein knopje, dat exact op het P6 drukpunt een lichte, constante druk geeft. De Sea-Band is officieel erkend als middel tegen misselijkheid. Het is in Europa geregistreerd als een Klasse 1 Medisch Hulpmiddel.

Merk

Sea Band

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen