Sea Band Polsband Volwassenen

Sea Band elastische polsbanden draagt u simpelweg om uw polsen en helpt bij reisziekte. 15,74
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Sea Band Polsband Volwassenen

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Sea Band elastische polsbanden draagt u simpelweg om uw polsen. De Sea Band werkt door middel van acupressuur, waarbij een zachte druk wordt uitgeoefent op het 'Nei-Kuan' punt in beide polsen. Dit punt ligt aan de binnenkant van de pols, tussen de twee centrale pezen. Sea Band elastische polsbanden te gebruiken ter verlichting van braakneigingen ten gevolge van reizen, zwangerschap, narcose en chemotherapie. Uit onderzoek is gebleken dat Sea Band polsbanden bij reisziekte in 87% van de gevallen de braakneigingen voorkomt en in elk geval sterk vermindert.

Te gebruiken bij

  • Reisziekte
  • Zwangerschapsmisselijkheid

Productvoordelen

  • Effectief binnen enkele minuten
  • Niet slaapverwekkend
  • Geen bijwerkingen
  • Een plastic knopje aan de binnenkant van de banden geeft een lichte, constante druk op het P6 drukpunt.

Gebruiksadvies

  • Plaats drie vingers aan de binnenkant van de pols met de top van de ringvinger onder de aanzet van de hand. Het Nei-Kuan punt ligt recht onder de top van de wijsvinger tussen de twee middelste pezen. 
  • Plaats het knopje in benedenwaartse richting op het Nei-Kuan punt. Herhaal dit proces voor de andere pols. Voor het beste resultaat dient om beide polsen een band te worden aangebracht.

De banden kunnen zowel voorafgaande aan de reis als tijdens de reis worden omgedaan. Effectief binnen enkele minuten, is niet slaapverwekkend en heeft geen andere bijwerking. Een plastic knopje aan de binnenkant van de banden geeft een lichte, constante druk op het P6 drukpunt.

Bijwerkingen

Sea-Band mag zo vaak en zo lang als nodig is gedragen worden. Langdurig gebruik kan echter de handen doen opzwellen. Wanneer dit gebeurt dienen de banden verwijderd te worden.

Inhoud

1 paar

Merk

Sea Band

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen