CreateLashes Sensitive

CreateLashes Sensitive wimperserum

 49,95
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

CreateLashes Sensitive

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

CReaTeLashes sensitive eyelash & eyebrow serum is een wimperserum dat de natuurlijke groei van je wimpers en wenkbrauwen stimuleert. Je wimpers worden voller, langer en kunnen een tint donkerder van kleur worden. Het actieve ingrediënt van Createlashes sensitive eyelash formula is myristoyl pentapeptide 17. Dit innovatieve natuurlijke multi-eiwitcomplex stimuleert de haarwortels, verlengt de groeifase (anagene) en vertraagt het uitvallen van de wimper- en wenkbrauwhaartjes. Het resultaat is vollere, langere en sterkere wimpers en wenkbrauwen.

Gebruiksadvies

Eenvoudig als een eyeliner aanbrengen. 
Slechts eenmaal daags, bij voorkeur 's avonds, brengt u de vloeistof als een eyeliner op de wimperrand aan. 

De hoeveelheid vloeistof op het kwastje is voldoende voor beide wimperranden. U hoeft het kwastje niet nogmaals te bevochtigen. Wacht totdat de vloeistof volledig 
opgenomen/droog is. Niet in de ogen wrijven. Voor gebruik de ogen reinigen met een milde zeep. CReaTeLashes wimper & wenkbrauwserum alleen op droge huid aanbrengen.
Eerste resultaten zijn zichtbaar na 6-8 weken. Wanneer u de gewenste wimperlengte heeft bereikt, het serum 2-3 x per week aanbrengen om het effect te behouden. 

Inhoud

1 exemplaar

Merk

CreateLashes

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen