Sensodyne Proglasur Junior

Sensodyne Proglasur Junior zorgt voor bescherming van de tanden van kinderen vanaf 6 jaar.

 2,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Sensodyne Proglasur Junior

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Tanderosie is een steeds toenemende reden tot bezorgdheid: tandartsen en mondhygiënisten geven aan dat ze wekelijks kinderen met tekenen van tanderosie onder ogen krijgen. Proglasur Junior is een dagelijkse kindertandpasta die helpt om de tanden te beschermen tegen tanderosie. Het werkt door tandglazuur, dat door zuur zacht is geworden, te verharden, en maakt het beter bestand tegen verdere zuurmomenten. Het heeft een laag-schurende werking om verdere slijtage door het tandenpoetsen te beperken. Het is ook pH-neutraal en bevat fluoride om cariës te helpen voorkomen.

Productvoordelen

  • Helpt de tanden te beschermen tegen zuren in voeding en drank

Gebruiksadvies

Deze speciaal samengestelde kindertandpasta moet tweemaal daags gebruikt worden om een betere bescherming te bieden tegen tanderosie en gaatjes. Proglasur Junior wordt aanbevolen voor kinderen ouder dan 6, maar kan onder begeleiding van je tandarts ook worden gebruikt door kinderen jonger dan 6 die lijden aan tandbederf en de eerste verschijnselen van tanderosie.

Inhoud

50 milliliter

Verpakkingsvorm

Tube

Merk

Sensodyne

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen