Service Apotheek Zeezout Neusspray

Druppels of neusspray met natriumchloride verdunnen ingedikt slijm. Hierdoor loopt het slijm makkelijker weg, zodat u vrijer kan ademen.

 3,50
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Service Apotheek Zeezout Neusspray

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Druppels of neusspray met natriumchloride verdunnen ingedikt slijm. Hierdoor loopt het slijm makkelijker weg, zodat u vrijer kan ademen. Ook kunt u met de zoutoplossing aangekoekte korsten in en rond de neus verwijderen.

Gebruiksadvies

Gebruik altijd uw eigen flesje. Zo voorkomt u dat u besmet raakt met bacteriën en virussen van een ander. U kunt op de verpakking noteren wanneer het aangebroken is en wie het heeft gebruikt. Snuit voor gebruik de neus of maak de neus van een klein kind zo goed mogelijk schoon. Snuit niet te krachtig, anders perst u het slijm in de voorhoofdsholte of neusbijholte, waardoor deze ontstoken kunnen raken. 

Als u de spray voor het eerst gebruikt, moet u het pompje een paar maal indrukken in de lucht. De spraykamer kan zich dan vullen met de oplossing. De volgende keren is dit niet meer nodig.

  • Schud de verstuiver om.
  • Houd uw hoofd een beetje schuin naar voren gebogen.
  • Breng de tuit in 1 neusgat.
  • Houd het andere neusgat dicht en druk het pompje eenmaal in.
  • Snuif de vloeistof gelijktijdig op, zodat het medicijn diep in de neus komt.
  • Herhaal dit voor het andere neusgat.
  • Maak de tuit na gebruik goed schoon en sluit de flacon goed af.

Inhoud

20 milliliter

Merk

Service Apotheek

Sterkte

0,9 %
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen