Silversoft Diabetes Kniekous

Silversoft kniekous: hoogtechnologische naadloze kniekous van softkatoen.Silversoft Diabetes Kniekous

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De hoogtechnologische naadloze Silversoft Kniekous van softkatoen is zeer geschikt voor de diabetische voet. Silversoft is een modieuze, functionele diabetessok van Lindner Medical. Silversoft bestaat uit 98% hoog technologisch "zilvergeïntegreerd" katoen en 2% elasthan. Door geavanceerde verwerking van zeer zuivere microlycra en zilverionen ontstaat een natuuurvezel met buitengewone eigenschappen. Verwerkt tot Silversoft kniekous voldoet het zelfs aan de veeleisende en zeer gevoelige diabetes- en reumavoet.  Positief geladen zilverionen worden direct actief door huidvocht en lichaamswarmte. Schadelijke bacteriën en schimmels worden aangetrokken door hun negatieve lading en vernietigd. Deze kiekous is een preventief product tegen voetulcus en sluit goed aan op de “Richtlijn diabetische voet”.

Te gebruiken bij

  • Diabetes
  • Voetulcus

Productvoordelen

  • Met versterkte neus, hiel en zachte elastiekvrije boord
  • Met drukvrije, naadloze teenstukken ('handgeketteld')
  • De sok is dermatologisch getest
  • Heeft een antibacteriële werking
  • Helpt voetengeur tegen te gaan

Samenstelling

98% zilverge

Inhoud

1 paar

Meer informatie

Verkrijgbaar in de volgende maten: 35/37, 38/40, 41/43, 44/46. De kniekousen zijn verkrijgbaar in de kleuren beige en zwart.

Merk

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen