Sleepzz Junior Rust- en Slaapsiroop

Sleepzz Junior Rust- en Slaapsiroop is een natuurlijke siroop op basis van passiebloem-, kamille- en valeriaanextract en ondersteunt en bevordert een gezonde slaap.

 10,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Sleepzz Junior Rust- en Slaapsiroop

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Goed slapen is vooral belangrijk voor de ontwikkeling en groei van kinderen. Daarnaast voelen kinderen zich overdag fit na een goede nachtrust, kunnen ze zich beter concentreren en blijven ze rustig. En natuurlijk is het voor ouders ook erg fijn als hun kind de hele nacht lekker slaapt en rustig is. Sleepzz biedt hiertoe ondersteuning: Junior Rust-en Slaapsiroop.

Jonge kinderen kunnen net als volwassenen soms ondersteuning bij het slapen gebruiken. Na de geboorte worden kinderen al snel deel van onze moderne samenleving. Milieu-invloeden en voedingsmiddelen kunnen invloed hebben op het energieniveau en/of de slaap van kinderen.

Sleepzz Junior Rust- en Slaapsiroop is een natuurlijke siroop op basis van passiebloem-, kamille- en valeriaanextract. Het ondersteunt en bevordert een gezonde slaap op basis van natuurlijke en plantaardige extracten. Sleepzz Junior Rust- en Slaapsiroop is een siroop van bijzondere kwaliteit, vrij van alcohol, kunstmatige zoetstoffen en kleurstoffen. Langdurig te gebruiken, ook door jonge kinderen.

Dosering

Om lekker te slapen:

1x ’s avonds, 1 uur voor het slapen

  • Kinderen van 1-4 jaar: 10 ml 
  • Kinderen van 5-8 jaar: 15 ml 
  • Kinderen van 9-12 jaar: 20 ml

Overdag, bij druk gedrag:

  • Kinderen van 1-4 jaar: 2x per dag 5 ml
  • Kinderen van 5-8 jaar: 2-3x per dag 5ml
  • Kinderen van 9-12 jaar: 3x per dag 5 ml

Gebruiksadvies

Schudden voor gebruik. Meng eventueel met water of vruchtensap. Aanbevolen dagelijkse doses niet overschrijden, tenzij anders is geadviseerd.

Contra-indicaties

Gebruik bij overgevoeligheid van één of meer van de bestanddelen wordt niet geadviseerd. Bij twijfel of onduidelijkheid raadpleeg uw behandelend arts.

Samenstelling

Vulstof (inuline), water, propyleenglycol, passieflora-extract, escholtzia-extract, kamille-extract, emulgator (E 433), aroma, voedingszuur (E 330), conserveermiddelen ( E 202, E 211), valeriaan-extract, natriumhydroxide.

Bevat geen

Alcohol, kunstmatige zoetstoffen en kleurstoffen.

Inhoud

150 milliliter

Verpakkingsvorm

Flesje

Merk

Sleepzz

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen