Sleepzz Melatonine time release

Sleepzz Melatonine time release om 's nachts lekker te slapen.

 12,99
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Sleepzz Melatonine time release

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Iedereen maakt zelf melatonine aan. Zodra het donker wordt gaat de pijnappelklier in onze hersenen hiermee aan de slag: u wordt doezelig en valt in slaap… Als u ouder wordt, door ploegendiensten of door een jetlag, kan de aanmaak van u lichaamseigen melatonine veranderen.
Om’s nachts lekker te slapen is er Sleepzz Melatonine Time Release®. De melatonine-tabletjes bevatten een speciale Time Release formule waardoor de melatonine geleidelijk door het lichaam wordt opgenomen. Hierdoor kunt u ’s nachts lekker slapen.

Productvoordelen

Voordelen:

 • Bevordert een natuurlijke gezonde slaap.
 • Bij jetlag of ploegendiensten.
 • Smelttabletjes, worden snel door het lichaam opgenomen.
 • Kleine tabletjes, eenvoudig doseren naar behoefte.
 • Positieve invloed op het dag- en nachtritme.

Dosering

Innemen voor het slapen gaan:

 

3-6 jaar: 1 tabletje (0,1 mg)*
7-18 jaar: 1 à 2 tabletjes (max 0,2 mg)*
Vanaf 18 jaar: tot 3 tabletjes / dag

 

*Als kinderen langdurig niet goed slapen, dient de achterliggende oorzaak te worden onderzocht in overleg met de huisarts.

Gebruiksadvies

1/2 uur voor het slapen gaan de melatonine-tabletjes met water innemen. Houd bij voorkeur een vast tijdstip aan. Gebruik bij overgevoeligheid, kinderen tot 2 jaar, mensen met een auto-immuunziekte, zwangere vrouwen en bij borstvoeding wordt niet geadviseerd.

Samenstelling

Melatonine 0,1 mg per tablet. Vulstoffen (dicalciumfosfaat, ethylcellulose, hydroxypropylcellulose), glansmiddelen (stearinezuur, magnesiumstearaat)

Inhoud

500 tabletten

Verpakkingsvorm

Pot

Meer informatie

 • Wat is Time release precies?
  De Time release formule zorgt ervoor dat de tabletjes niet direct uiteen vallen en geleidelijk door het lichaam wordt opgenomen. Hierdoor hebben de melatonine-tabletjes voor een langere tijd hun invloed.
 • Hoe kan ik Melatonine Original en Time Release combineren?
  U kunt dan het beste de Melatonine Original én Melatonine Time Release gebruiken. Neem de tabletjes een half uur voor het slapen gaan in en start met 2 tabletjes Original en 2 tabletjes Time Release. Indien nodig de dosering de volgende dag met 1 of 2 verhogen.
 • Ik gebruik Melatonine Original om ‘s nachts lekker te slapen, is het beter om over te stappen op de Melatonine Time Release?
  Melatonine Original is slaapopwekkend doordat de tabletjes snel door het lichaam wordt opgenomen. Melatonine Time Release is door de Time release formule geschikt om ’s nachts lekker te slapen en zal dus op een andere wijze ondersteunen dan de Melatonine Original.
 • Kan ik Melatonine Time Release en Melatonine Original allebei innemen?
  Ja, wanneer u alleen slaap wilt opwekken, dan helpt Melatonine Original. Om ’s nachts lekker te slapen is Melatonine Time Release het meest geschikt. U kunt ook beide producten naast elkaar gebruiken.
 • Ik gebruik medicijnen, mag ik Melatonine gebruiken?
  Wanneer u medicijnen gebruikt altijd eerst overleggen met uw arts of apotheek.
 • Welke dosering is voor mij geschikt?
  Als u een juiste dosering gebruikt kunt u ‘s nachts lekker slapen. Omdat iedereen een andere melatonine productie heeft is lastig te zeggen welke dosering voor u geschikt is.

Merk

Sleepzz

Sterkte

0,1 mg
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen