Vitility Sleutelgeleider

De sleutelgeleider maakt het makkelijker de sleutel in het sleutelgat te doen, voor het openen en het sluiten van het slot van een deur.

 32,95
Verwachte levertijd: 6 werkdagen

Vitility Sleutelgeleider

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De sleutelgeleider maakt het makkelijker de sleutel in het sleutelgat te doen, voor het openen en het sluiten van het slot van een deur. De sleutelgeleider wordt als volgt op het slot gemonteerd: eerst selecteert u van de zes verschillende ringen de pasring die het best het slot omsluit. Verwijder de folie van de plakstrip, plak de ring over het slot en druk deze stevig aan. Hierna drukt u de sleutelgeleider krachtig op de pasring, tot deze vastklikt. Steek de sleutel in de geleider en open of sluit de deur door de ring te draaien.

Inhoud

7 stuks

Meer informatie

  • Diameter 4 centimeter 
  • Gewicht 19 gram

Merk

Vitility

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen