Beppy Soft & Comfort Tampons Dry

Beppy Soft & Comfort Tampons Dry hebben een anatomische vorm en zijn bedoeld voor de ervaren gebruiksters.

 29,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Beppy Soft & Comfort Tampons Dry

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Met de Beppy tampon kunt u tijdens uw menstruatie gewoon seks hebben. Dankzij de structuur van de spons en de vorm die de tampon aanneemt kunt u met een gerust hart gemeenschap hebben. De Beppy tampon heeft geen touwtje, dus uw partner kan niet zien dat uw ongesteld bent. U en uw partner zullen niks van uw menstruatie merken.

Gebruiksadvies

Inbrengen
  • Was uw handen voor het inbrengen van de tampon. Spoel ze goed af met water, zodat er geen resten van de zeep meer aan uw handen zit.
  • Open de verpakking.
  • Om inbrengen te vergemakkelijken kunt u de tampon licht bevochtigen met wat schoon water, vaginale crème of glijmiddel. Neem de tampon tussen duim en middelvinger, met de holle kant boven. Druk de tampon samen.
  • Neem een ontspannen houding aan. De tampon kan in staande houding, eventueel één been hoger geplaatst, of gehurkt worden ingebracht. Houdt de schaamlippen met de andere hand open en breng de tampon in, met de wijsvinger tot achterin de vagina, tegen de baarmoedermond aan.
  • De Beppy DRY tampon kan maximaal 8 uur ingehouden worden. Afhankelijk van de dag in de periode zal het nodig zijn de tampon eerder te vervangen.
 
Verwijderen
  • Was uw handen voor het verwijderen en neem een ontspannen houding aan.
  • Door wijsvinger en middelvinger als een pincet te gebruiken, klemt u de tampon vast, vervolgens trekt u de tampon rustig uit de vagina. Mocht dit niet gemakkelijk gaan, neem dan een ontspannen hurkzit aan of trek een been omhoog, daardoor kunt u dieper reiken. Pers licht mee en verwijder de tampon.
  • Het is gemakkelijker de tampon te verwijderen nadat u heeft geplast, dat helpt ontspannen. Soms is het nodig een vaginale douche te nemen. De tampon vult zich met warm water en zakt naar beneden. Na gebruik Beppy DRY niet in het toilet deponeren.

Bevat geen

Lactagel en uitneemlusje.

Inhoud

30 stuks

Verpakkingsvorm

Zipzak

Meer informatie

Hoe lang in te houden
Gebruik Beppy tampons bij normaal tot hevig bloedverlies. De draagduur is afhankelijk van de hoeveelheid bloedverlies en de dag van de menstruatie. Dit is per vrouw verschillend. Richtlijn: om de 2-4 uur tijdens de zware dagen, om de 4-8 uur tijdens de lichte dagen van de menstruatie. Verwissel uw tampon regelmatig. Vergeet niet de laatste tampon te verwijderen voor een volgend in te brengen. Tampons kunnen ‘s nachts gedragen worden tot maximaal 8 uur. Verwijder altijd de laatste tampon aan het einde van uw menstruatie.

Attentie
Als u de tampon langer dan 8 uur in de vagina laat, kan de veiligheid en doeltreffendheid niet meer gegarandeerd worden. Beppy DRY kan slechts één keer gebruikt worden. Hergebruik kan infectie veroorzaken. De Beppy DRY tampon is géén voorbehoedsmiddel. Gebruik geen tampons tussen uw periodes voor gewone afscheiding.

Niet gebruiken bij

  • Bestaand maagdenvlies.
  • Na de aangegeven uiterste gebruiksdatum.

Merk

Beppy

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen