Beppy Soft & Comfort Tampons Wet

Beppy Soft & Comfort Tampons Wet gemaakt voor de vrouw, die zich vrij wil kunnen bewegen tijdens de menstruatie.

 47,50
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Beppy Soft & Comfort Tampons Wet

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Beppy WET tampons zijn gemaakt voor de vrouw, die zich vrij wil kunnen bewegen tijdens de menstruatie. De comfortabele, draadloze Beppy tampon is heel geschikt om te gebruiken tijdens sport, zwemmen, in de sauna, op reis en voor seks tijdens de periode. Inbrengen gaat soepel, dankzij de zachte structuur van de tampon en de lacta-glijgel. Het uitnemen gaat gemakkelijk met behulp van het uitneemlusje. Het speciale materiaal van Beppy WET vormt zich naar uw lichaam en vangt menstruatievocht effectief op

Gebruiksadvies

Aanwijzingen voor het inbrengen

  • Was uw handen voor het inbrengen van de tampon. Spoel ze goed af met water, zodat er geen resten van de zeep meer aan uw handen zit.
  • Open de verpakking.
  • Neem de tampon tussen duim en middelvinger en plaats de wijsvinger onder het uitneemlusje, het afgeschuinde deel. Druk de tampon samen.
  • Neem een ontspannen houding aan. De tampon kan in staande houding, eventueel één been hoger geplaatst, of gehurkt worden ingebracht. Houdt de schaamlippen met de andere hand open en breng de tampon, met het uitneemlusje als laatste, met de wijsvinger tot achter in de schede, tegen de baarmoedermond aan.
  • De Beppy WET tampon kan maximaal 8 uur ingehouden worden. Afhankelijk van de dag in de periode zal het nodig zijn de tampon eerder te vervangen. 


Aanwijzingen voor het verwijderen

  • De Beppy WET is door het handige uitneemlusje gemakkelijk eruit te halen. Was je handen voor het verwijderen en neem een ontspannen houding aan.
  • Haak jouw wijsvinger door het lusje van de tampon en trek de tampon voorzichtig uit de vagina. Mocht dit niet gemakkelijk gaan, neem dan een ontspannen hurkzit aan of trek een been omhoog, daardoor kun je dieper reiken. Pers licht mee en verwijder de tampon door je wijs- en middelvinger als een pincet te gebruiken en de tampon rustig uit de vagina te trekken. Het is gemakkelijker de tampon te verwijderen nadat u heeft geplast, dat helpt ontspannen.
  • Na gebruik Beppy WET niet in het toilet deponeren.

Inhoud

30 stuks

Meer informatie

Hoe lang in te houden?
Gebruik Beppy tampons bij normaal tot hevig bloedverlies (normaal absorptievermogen van 6-9g). De draagduur is afhankelijk van de hoeveelheid bloedverlies en de dag van de menstruatie. Dit is per vrouw verschillend. Richtlijn: om de 2-4 uur tijdens de zware dagen, om de 4-8 uur tijdens de lichte dagen van de menstruatie. Verwissel uw tampon regelmatig. Vergeet niet de laatste tampon te verwijderen voor een volgend in te brengen. Tampons kunnen ‘s nachts gedragen worden tot maximaal 8 uur. Verwijder altijd de laatste tampon aan het einde van uw menstruatie.

Attentie
Als u de tampon langer dan 8 uur in de vagina laat, kan de veiligheid en doeltreffendheid niet meer gegarandeerd worden. Beppy WET kan slechts één keer gebruikt worden. Hergebruik kan infectie veroorzaken. De Beppy WET tampon is géén voorbehoedsmiddel. Gebruik geen tampons tussen je periodes voor gewone afscheiding.

Niet gebruiken bij

  • Bestaand maagdenvlies.
  • Na de aangegeven uiterste gebruiksdatum.

Merk

Beppy

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen