Vitility Spatel Easi-Grip

Het gehoekte handvat van de Spatel Easi-Grip houdt de hand en pols in een natuurlijke positie. Daardoor zijn deze eenvoudig te gebruiken.

 21,30
Verwachte levertijd: 6 werkdagen

Vitility Spatel Easi-Grip

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Het gehoekte handvat van de Spatel Easi-Grip houdt de hand en pols in een natuurlijke positie. Daardoor zijn deze eenvoudig te gebruiken. Ondanks dat de Spatel Easi-Grip gemaakt is van roestvrij staal, is het een lichtgewicht en geschikt voor mensen met weinig kracht in de handen. Het handvat voelt comfortabel aan en is voorzien van een antislip laag waardoor dit keukenhulpmiddel ook veilig kan worden gebruikt met natte of vettige handen.

Productvoordelen

  • Roestvrij staal
  • Lichtgewicht
  • Antislip laag op handvat

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

  • Roestvrij staal

Merk

Vitility

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen