Sperti Aambeienzetpillen

Sperti zetpillen (geneesmiddel) zijn met name geschikt voor de behandeling van inwendige aambeien.

 9,05
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Sperti Aambeienzetpillen

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Bij zowel inwendige als uitwendige aambeien is het raadzaam een combinatie van zalf en zetpillen te gebruiken: overdag de zalf en 's avonds de zetpillen. Lees vóór gebruik eerst de bijsluiter. Gebruik Sperti zetpillen bij de behandeling van klachten ten gevolge van aambeien, zoals jeuk, vochtafscheiding, bloedinkjes, pijn of een combinatie van deze verschijnselen.

Te gebruiken bij

  • (Inwendige en uitwendige) aambeien

Productvoordelen

  • Verzacht de pijn
  • Verlicht de jeuk
  • Vermindert de vochtafscheiding en bloedinkjes

Dosering

Breng bij klachten 's morgens en 's avonds en na elke stoelgang één zetpil in de anus. Reinig de anale opening na elke stoelgang eerst met zacht toiletpapier en dan met een washandje en lauw water. Droog daarna voorzichtig of, beter nog, dep voorzichtig droog met een zachte handdoek.

Bijwerkingen

Zoals alle geneesmiddelen kunnen Sperti Aambeienzetpillen bijwerkingen veroorzaken, hoewel niet iedereen ze krijgt.

  • Aandoeningen van huid of onderhuid: Zeer zelden (< 1: 10000 inclusief afzonderlijke gevallen) kunnen overgevoeligheidsreacties ontstaan, die na staken van de behandeling weer verdwijnen. 

 Wanneer één van de bijwerkingen ernstig wordt of in geval er bij u een bijwerking optreedt die niet in deze bijsluiter is vermeld, raadpleeg dan uw arts of apotheker.

Interacties

Er zijn tot op heden géén meldingen geweest van wisselwerking met andere geneesmiddelen.

Zwangerschap / Borstvoeding

Seprti zetpillen kunnen-voor zover bekend- zonder bewaar overeenkomstig het voorschrift worden gebruikt tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.

Contra-indicaties

Gebruik Sperti Aambeienzetpillen niet:

  • bij kinderen gezien de geringe ervaring 

Samenstelling

De werkzame bestanddelen zijn: Per zetpil: 23 mg levende gist extract en 69 mg haaienlevertraan. De andere bestanddelen zijn: Glycerol (E 422), Lunacera M, cacao boter, witepsol W35 en polyethyleenglycol 600 dilauraat.

Inhoud

12 zetpillen

Verpakkingsvorm

PVC/PE strip in doosje

Meer informatie

Aambeien zijn uitgezette bloedvaatjes, die soms zichtbaar zijn als knobbels rond de anusopening (uitwendige aambeien). Soms zitten ze binnen de anus en zijn ze onzichtbaar (inwendige aambeien). Vaak zijn aambeien het gevolg van overmatige druk op de bloedvaatjes rond de anus, bv. bij moeilijke stoelgang of zwangerschap.  robeer de stoelgang te bevorderen, door voedingsmiddelen zoals rogge- of volkorenbrood, zilvervliesrijst, verse groente en fruit (pruimen) te eten, en door voldoende aan lichaamsbeweging te doen. Wacht niet te lang en neem alle tijd om naar het toilet te gaan. Zorg voor goede hygiëne, zoals het zorgvuldig wassen van de anusstreek. Verwijder irriterend materiaal. Dit kan helpen de symptomen van aambeien te verlichten.

Merk

Sperti

Hoe te bewaren

Houd het geneesmiddel buiten het bereik en het zicht van kinderen. Niet bewaren boven 25 °C.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen