Sperti Cooling Gel

Sperti Cooling Gel heeft een verzachtende en verkoelende invloed op de gevoelige, rode huid, vooral rond de dunne huid van de anus.

 9,05
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Sperti Cooling Gel

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Sperti Cooling Gel (gezondheidproduct) bevat als werkstof 50% Hamamelis water. Hamamelis water heeft een verkoelende en verzachtende eigenschap. Daarnaast is de structuur van de gel zodanig dat het de huidplooien van de dunne huid rond de anus soepel houdt.

Gebruiksadvies

Draai de dop van de tube en prik de tube, wanneer u deze voor de eerste keer wilt gebruiken, met de bovenzijde van de dop open. Het bijgesloten applicatiedopje kan gebruikt worden om het aanbrengen te vergemakkelijken. Deze na gebruik goed reinigen. Breng een laagje gel aan op de te verzorgen plek en verspreid de gel op de juiste locatie. Gebruik de Cooling Gel twee maal daags ('s ochtends en 's avonds), indien nodig op een ander tijdstip herhalen. Bij klachten raadpleeg uw arts.

Contra-indicaties

  • Gebruik Sperti Cooling Gel niet wanneer u overgevoelig bent voor één van de ingredienten. 
  • Gebruik dit produkt niet op wonden of beschadigde/bloedende huid. 
  • Wanneer huidirritatie, uitslag of jeuk optreedt, stop dan het gebruik van Sperti Cooling Gel. 
  • Neem Sperti Cooling Gel niet in. 
  • De Cooling Gel is alleen geschikt voor uitwendig gebruik.

Samenstelling

Hamamelis Virginiana Distillate, Aqua, Propylene Glycol, Alcohol, Hydroxyethylcellulose, Sodium Citrate, Methylparaben, Disodium EDTA, Propylparaben, Citric Acid.

Inhoud

25 gram

Verpakkingsvorm

Tube

Merk

Sperti

Hoe te bewaren

Bewaar Sperti Cooling Gel buiten bereik en zicht van kinderen.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen