Winkelen per

Selectie verfijnen

Blessure
  1. Rugklachten (1)
Lichaamsdeel
  1. Buik (1)
  2. Rug (1)
Artikel
  1. Brace (1)
Sport
  1. Skiën (1)
  2. Golf (1)
  3. Hockey (1)
Steun
  1. Gemiddeld (1)
Merk
  1. Thuasne (1)

Buik

Ondersteuning en bewegen

Een buikbandage gebruikt u wanneer u bent geopereerd aan uw buik. De verminderde spierwerking wordt dan ondersteund bij uw dagelijkse activiteiten.

1 product
Terug naar boven

Na de buikopereratie

Na een buikoperatie kan de buikwand extra ondersteuning gebruiken. De buikbandage compenseert de verminderde spierwerking bij activiteiten zoals sporten en tuinieren. Daarnaast heeft leef.nl een buikondersteuning voor tijdens de zwangerschap. Ongeveer de helft van alle zwangere vrouwen kampt met rug- of bekkenproblemen.Het lichaam van de zwangere vrouw heeft het immers zwaar te verduren tijdens de zwangerschap. De buik wordt steeds groter en zwaarder en dat extra gewicht moet worden meegedragen. Het product geeft een optimale steun voor de rug en buik zonder dat er druk wordt uitgeoefend.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen