Winkelen per
  1. Actieve filters
  2. Tennis
  3. Alles wissen

Elleboog

Pijnvermindering en steun

Of u nu tennist of niet, een tenniselleboog kan iedereen krijgen. Bijvoorbeeld door veelvuldig gebruik van de computermuis. Een brace kan zorgen voor snelle pijnvermindering en ondersteuning.

6 ProductenElleboogbrace

Een elleboogbrace is uitermate geschikt voor de behandeling van de tenniselleboog of golfelleboog. Bij een tenniselleboog is de plek waar de onderarmspieren aan de elleboog vastzitten, geïrriteerd. Bij een golfelleboog zijn dat de spieren aan de binnenkant van de elleboog. Een elleboogbrace kan door het geven van extra druk zorgen voor snelle pijnvermindering. Daarnaast biedt een brace of een bandage steun aan zwakke ellebogen en beschermt zo de gewrichten. Op Leef.nl vindt u een groot assortiment braces. Zorg dat u wel de altijd de juiste maat kiest. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen