Enkel

Steun bij pijn en overbelasting

Pijn aan de enkel is een veel voorkomende blessure. Bijvoorbeeld door de voet te verzwikken of door de enkel gaan. Een goede brace kan ondersteunen en de pijn verzachten.

10 Producten


  1. 1
  2. 2

Enkelbraces

Overbelaste en pijnlijke enkelgewrichten kunnen worden ondersteund met een enkelbandage of enkelbrace. Hierdoor worden de spieren samengedrukt, verwarmd en geactiveerd en de doorbloeding wordt bevorderd. Bij lichamelijke activiteiten wordt de beweging- en belastingspijn verzacht en de gewrichten of enkelbanden ondersteund. Een voetbalbandage of sportbandage is speciaal gemaakt om te gebruiken tijdens het sporten. Deze zijn extra dun en bieden veel steun, waardoor ze ongehinderd in sportschoenen gedragen kunnen worden. Bij Leef.nl vindt u elkelbraces en -bandages die gebruikt kunnen worden tot sporten op het hoogste niveau.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen