Winkelen per

Pols

Overbelasting of zwakke polsen

Veel mensen krijgen last van hun pols door bijvoorbeeld langdurig werken achter de computer. Een goede ondersteuning kan deze overbelasting verlichten zodat bewegen mogelijk blijft.

5 Producten
Terug naar boven

Carpaal tunnelsyndroom

Een polsbrace is uiterst geschikt voor sporters met zwakkere polsen. Maar ook bij last van een pijnlijke pols, een verhoogde "speling" in de pols of bij een zenuwbeknelling (carpaal tunnelsyndroom). Een polsbrace geeft de juiste ondersteuning bij het strekken en buigen van het polsgewricht. Wordt de polsbrace of -bandage gedragen tijdens sport of dagelijkse werkzaamheden, dan is het van belang dat hij steun biedt zonder te hinderen. Overbelaste en pijnlijke gewrichten krijgen steun waardoor de beweging- en belastingspijn aan de pols wordt verminderd.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen