Winkelen per

Selectie verfijnen

Blessure
  1. Rugklachten (2)
Lichaamsdeel
  1. Rug (2)
Artikel
  1. Brace (2)
Sport
  1. Skiën (2)
  2. Golf (2)
  3. Hockey (2)
  4. Tennis (2)
Steun
  1. Gemiddeld (2)
Merk
  1. Thuasne (2)

Rug

Zwangerschap en rugklachten

De rug van zwangere vrouwen heeft veel te verduren, soms is wat ondersteuning prettig. Ook voor rugklachten heeft Leef.nl een groot assortiment producten ter ondersteuning.

2 Producten
Terug naar boven

Een steuntje in de rug

Ongeveer de helft van de zwangeren heeft last van de rug of een bekkenprobleem. Het lichaam heeft het ook zwaar te verduren tijdens de zwangerschap, dus wat extra ondersteuning kan heel prettig aanvoelen. Er zijn ook diverse soorten rugklachten die maken dat de rug ondersteuning nodig heeft zodat u zo optimaal mogelijk kan blijven bewegen. U vindt bij Leef.nl een uitgebreid assortiment producten. Let altijd wel op dat u de goede maat besteld.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen