Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Actimove (1)
  2. Able2 (0)

Schouder

Ondersteuning en rust

Pijn aan de schouder of het sleutelbeen kan erg vervelend zijn en u fors hinderen in uw dagelijkse bezigheden. Kies een goede schouderbrace of schouderbandage zodat uw leven door kan gaan tijdens het herstel.

1 product
Terug naar boven

Een sneller herstel

Bij pijn aan de schouder of het sleutelbeen kan een schouderbrace of schouderbandage ondersteuning bieden. Deze kan beschermen tegen nieuwe blessures en helpen bij overbelasting, artrose, slijtage en zwellingen. Een schouderbrace is onder andere te gebruiken bij het sporten, werken en bij inspanningen tijdens revalidatie. Een schouderverband of blessuredoek biedt ondersteuning voor schouder en arm om deze rust te geven tijdens een schouderblessure. Bij Leef.nl vindt u schouderbraces en -bandages van hoge kwaliteit en met een optimaal draagcomfort.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen