Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Airmax (1)

Neusstrips

Speciaal voor sporters

Door het gebruik van neusstrips wordt de neustoegankelijkheid vergroot. Zo kan er meer lucht door de neus worden opgenomen. De ademhaling tijdens het sporten verbetert wat kan leiden tot betere prestaties. 

1 product
Terug naar boven

Neusstrips

Doel van neusstrips is de neusgang te verwijden waardoor de instroom van lucht groter wordt. Er zijn neustrips die in de neus geplaatst kunnen worden en op de neus. De positieve effecten van neusstrips zijn wetenschappelijk aangetoond. De Airmax bijvoorbeeld is de nieuwste ontwikkeling op dit gebied. Wanneer de neuringang wijder is geeft dit positieve effect bij snurken, verkoudheid en luchtwegallergie. Tevens geeft het positieve effecten op de prestaties van recreatieve sporters en topsporters.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen