Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Able2 (2)
  2. Disporta (0)

Revalidatie materialen

In ons assortiment vindt u ook allerhande materialen waarmee u revalidatieoefeningen kunt uitvoeren. Denk aan fietstrainers, armtrainers, handtrainer, banden en ballen. 

2 Producten
Terug naar boven

Revalidatie materialen

Na een ernstige sportblessure is het vaak nodig te revalideren. Door de geblesseerde spiergroep(en) gericht en gecontroleerd te belasten, bevordert u het snelle herstel van de spier.

Oefenmaterialen

Pijnlijke gewrichten kunnen u fors belemmeren in uw dagelijkse activiteiten. Door spieren en gewrichten te trainen blijven deze soepel en kunnen klachten worden voorkomen. Regelmatig oefenen met de juiste oefenmaterialen bevordert de mobiliteit en stimuleert de doorbloeding. Ook wanneer u last heeft van krachtverlies in bijvoorbeeld de handen, zijn speciale oefenmaterialen ideaal. Zo kunt u de kracht in uw handen weer toe laten nemen. In ons assortiment vindt u allerlei oefenmaterialen te vinden om het lichaam te trainen, bijvoorbeeld voor de schouders of de handen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen