VSM Spiroflor cooling gel

VSM Spiroflor cooling gel voor de behandeling van pijn bij (sport)blessures, zwellingen en verstuikingen.

 14,99
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

VSM Spiroflor cooling gel

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

VSM Spiroflor cooling gel is een verkoelende gel die kan worden toegepast bij (sport)blessures, zwellingen en verstuikingen. Het direct verkoelende effect zorgt ervoor dat de pijn snel wordt verzacht en verlicht.

Gebruiksadvies

Was voor gebruik uw handen. Breng een kleine hoeveelheid VSM Spiroflor cooling gel aan op uw vingertoppen. Verdeel de gel op de gewenste plek(ken) tot deze volledig is/zijn bedekt. Was na gebruik opnieuw uw handen. Herhaal de handeling drie tot vier maal per dag of vaker indien gewenst. Laat de gel enkele minuten intrekken vóór het aantrekken van kleding en/of schoenen.

Samenstelling

Polycalm-Activ, Aqua, Alcohol Denat., Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Inhoud

100 milliliter

Verpakkingsvorm

Doseerpomp

Merk

VSM

Hoe te bewaren

Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren op een droge en donkere plaats bij kamertemperatuur (15 - 25°C).
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen