VSM Spiroflor Sport Warm

Gebruik Spiroflor Sport Warm voor een sneller herstel van overbelaste spieren en pezen na het sporten. 12,20
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

VSM Spiroflor Sport Warm

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Gebruik Spiroflor Sport Warm bij zwaar belaste, gevoelige en stijve spieren en pezen. De plantaardige bestanddelen bevorderen de doorbloeding en ondersteunen het herstel van spieren en pezen na fysieke inspanning. Bovendien zorgt het warmtecomponent voor een weldadig en ontspannen gevoel.

Te gebruiken bij

  • Zwaar belaste, gevoelige en stijve spieren en pezen. 

Dosering

De gel op de gewenste plek(ken) licht inmasseren. De handeling indien gewenst tot drie maal per dag herhalen.

Gebruiksadvies

Spiroflor Sport (Warm) is uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik op de intacte huid en is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12jaar. De tube kan met behulp van de punt in de dop worden geopend. Spiroflor Sport (Warm)inwrijven op de gewenste plek(ken), bijvoorbeeld armen, benen, nek, schouders of lage rug. Het is verstandig de handen na het insmeren te wassen om contact met de ogen uit te sluiten. Na enkele minuten worden de ingesmeerde plekken rood en voelen ze warm aan. Dit kan enige tijd aanhouden. U kunt de handeling zonodig tot drie maal per dag herhalen.

Bijwerkingen

Zie bijsluiter.

Interacties

Voor zover bekend kan Spiroflor Sport (Warm)in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt.

Contra-indicaties

Wat u moet weten voordat u SpiroflorSport (Warm) gebruikt:

  • Voor personen met een overgevoeligheid voor salicylaten of één van de andere bestanddelen is het gebruik van Spiroflor Sport (Warm) af teraden. Een overgevoeligheidsreactie kan zich bijvoorbeeld uiten als een jeukende huiduitslag. Deze uitslag verdwijnt gewoonlijk als men stopt met het gebruik. Indien de huiduitslag niet binnen een week verdwenen is, dient u uw artsof deskundige te raadplegen.
  • Vermijd contact met de ogen en gebruik dit middel niet op de beschadigde huid.

Samenstelling

Aqua, alcohol, paraffinum liquidum, Bellisperennis extract, triethanolamine, Arnicamontana extract, carbomer, parfum, Spiraeaulmaria extract, methyl nicotinate, ascorbic acid,methylparaben, eugenol, limonene, disodium EDTA, linalool.

Inhoud

75 gram

Verpakkingsvorm

Tube

Meer informatie

Spiroflor Sport Warm bevat methyl nicotinaat, dat de doorbloeding van de huid bevordert. Hierdoor kan de huid rood worden en warm aanvoelen. Dit is een normale reactie en verdwijnt vanzelf weer. De reactie kan van persoon tot persoon verschillen en afhange nvan de gebruikte hoeveelheid. Het is daarom verstandig om het product eerst op een klein stukje huid te smeren, alvorens toe te passen op grotere oppervlakken.

Merk

VSM

Hoe te bewaren

Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren in de originele verpakking, beneden 25°C.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen