Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. 3M (1)
  2. Cura Heat (1)
  3. Icepower (1)
  4. Thuasne (1)
  5. HEKA (0)

Hot/Cold packs

Bij een verstuiking, kneuzing, of scheuring is koelen van het aangedane lichaamsdeel het advies. Koelen gaat gemakkelijk met een coldpack; een kunststof zakje gevuld met een gel dat koud is geworden in de vriezer. Leg het coldpack nooit rechtstreeks op uw lichaam. Stop het in het bijgeleverde hoesje of leg er een doek tussen. Een hotpack is het tegenovergestelde; het wordt warmgemaakt in de magnetron of in een pan met warm water. Een hotpack wordt gebruikt ter ontspanning van stijve spieren.

4 Producten
Terug naar boven

Koude en warme kompressen

Een kompres is vaak de eerste hulp bij spierblessures. Een koude kompres of coldpack bijvoorbeeld voorkomt verdere zwelling en zorgt voor een natuurlijk pijnverlichting. Ook warme kompressen, of hotpack, kunnen helpen bij bijvoorbeeld stijve spieren. Zorg dat u altijd kompressen in huis heeft waaronder altijd een in de vriezer, zodat u bij een blessure het aangedane lichaamsdeel meteen kunt koelen. Er zijn kompressen die zowel warm als koud (coldpacks) gebruikt kunnen worden. De meeste kunnen ook steeds opnieuw worden gebruikt. Ook zijn er speciale kompressen voor nek en pols en om de handen te verwarmen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen