Massagekussens

Weldadig voor uw rug

Kussens die uw rug, schouders en dijen masseren zodat ze weer soepel en ontspannen aanvoelen. Heerlijk na bijvoorbeeld een vermoeiende werkdag.

Er zijn geen producten gevonden.

Voor ontspannen en soepele spieren

Met een massagekussen kunnen de spieren weldadig worden gemasseerd op een gemakkelijke manier. Er zijn massagekussens die zelf een masserende werking hebben. Deze kunnen zorgen voor een vibratiemassage of een klopmassage en geven vaak ook warmte af, voor volledige ontspanning. Massagekussens masseren de spieren los, verbeteren de bloedsomloop en kunnen vetverbranding stimuleren. Er zijn verschillende massagekussens voor onder andere de nek, schouders en de rug.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen