STARBALM Aquagel Warmtepleister

STARBALM Aqua Gel warmtepleisters worden gebruikt als lokale ondersteunende behandeling en verlichting van pijnlijke spieren en gewrichten.

 9,12
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

STARBALM Aquagel Warmtepleister

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

STARBALM Aqua Gel warmtepleisters worden gebruikt als lokale ondersteunende behandeling en verlichting van pijnlijke spieren en gewrichten. De pleisters zijn flexibel, huidvriendelijk (op waterbasis!) en gemakkelijk aan te brengen op schouders, rug, knie en andere bewegende lichaamsdelen.

Te gebruiken bij

  • Pijnlijke spieren en gewrichten

Gebruiksadvies

Zorg dat de huid waarop u de pleister aanbrengt, droog en schoon is. Verwijder vervolgens de beschermfolie en breng de pleister op de gewenste plaats aan. Elke pleister kan slechts eenmaal worden gebruikt.

Inhoud

4 stuks

Merk

Star Balm

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen