Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Disporta (1)
  2. Hansaplast (1)
  3. Cure Tape (0)
  4. Klinion (0)
  5. Leukotape (0)

Sporttape

Sporttape wordt gebruikt ter ondersteuning van gewrichten. Ter preventie van blessures of bij het herstel van blessures. Ook vindt u hier speciale oplossingen (tape removers) die het verwijderen van sporttape vergemakkelijken. 

2 Producten
Terug naar boven

Sporttape

Sporttape ondersteunt de gewrichten en wordt gebruikt ter preventie en herstel bij (sport)blessures. Een goed aangelegd tapeverband voorkomt bewegingen van de beschadigde delen van het gewricht, maar staat andere bewegingen van het gewricht toe. Daardoor wordt de pijn verminderd en het herstel bevorderd en is de sporter vaak sneller weer actief. Sporttape kan ook preventief worden gebruikt om overbelasting van de spier te voorkomen. Sporttape is niet elastisch en hecht zicht op de huid. Bekijk op Leef.nl het assortiment sporttape en andere sportondersteunende producten.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen