Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Bonusan (1)
  2. Lamberts (1)

Creatine

Ons lichaam vormt creatine uit drie aminozurenarginineglycine en methionine. Creatine is een tussenproduct bij de energievoorziening van spier- en zenuwcellenCreatine verbetert de prestaties van de spieren tijdens kortdurende inspanningen. Staat niet op de dopinglijst.

2 Producten
Terug naar boven

Creatine voor sporters

Creatine is een organische stikstofverbinding die van nature voorkomt bij mensen en gewervelde diersoorten. Het is een een tussenproduct dat werkzaam is bij de energievoorziening van spier- en zenuwcellen. Ons lichaam vormt zelf creatine uit drie aminozuren: arginine, glycine en methionine. Dit gebeurt in de lever. Creatine is er als voedingssupplement om de prestaties van de spieren bij kortdurende krachtsinspanningen, met veel herhalingen en relatief weinig herstel te verbeteren. Bij duursport, zoals lange afstanden lopen en fietsen, heeft het geen effect. Creatine staat niet op een dopinglijst, omdat ook normale voeding creatine kan bevatten.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen