Lamberts Energy Drink

Dit product bevat een excellente bron van energie in de vorm van complexe koolhydraten.

 24,20
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Lamberts Energy Drink

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Deze smakelijke energie- en hersteldrank bevat complexe koolhydraten in de vorm van medium keten glucose polymereren, als ook korte keten moleculen voor een snelle levering van energie wanneer het lichaam dit het meest nodig heeft. Dit product bevat een excellente bron van energie in de vorm van complexe koolhydraten. Dit betekent dat de absorptie van de energieleverende koolhydraten gecontroleerd is, wat voorkomt dat er uitschieters zijn in de bloedsuikerniveaus. Als u zweet, verliest u grote hoeveelheden minerale zouten (elektrolyten). Dit product vult deze elektrolyten weer aan en zorgt er snel weer voor dat de mineralen in balans zijn.

Inhoud

1000 gram

Verpakkingsvorm

Pot

Merk

Lamberts

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen