Voltaren Warmtepleister

Voltaren Warmtepleister verlicht effectief en op natuurlijke wijze de pijn en ontspant de diepliggende spieren bij spier-, rug-, nek- en schouderpijn.

 8,99
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Voltaren Warmtepleister

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Voltaren Warmtepleister wordt direct op de huid aangebracht ter hoogte van de spierpijn. U voelt onmiddelijk de warmte en de verlichting. De pleister zorgt gedurende 10 uur voor een aangename warmte, waardoor vastzittende, pijnlijke spieren losgemaakt worden. Bovendien verbetert het de bloedcirculatie, waardoor de pijn verlicht wordt. De dunne, discrete pleister is ontwikkeld om daar te werken waar u pijn heeft en helpt u snel weer actief te zijn.

Te gebruiken bij

 • Spier-, nek-, rug- en schouderpijn

Productvoordelen

 • U voelt onmiddelijk de warmte en de verlichting
 • De pleister zorgt gedurende 10 uur voor een aangename warmte
 • Het verbetert de bloedcirculatie

Gebruiksadvies

Zorg ervoor dat uw huid schoon, droog en vetvrij is. Scheur het zakje voorzichtig open (vanaf de inkeping). Haal de pleister pas uit het zakje vlak voordat u hem gebruikt. Verwijder meteen de beschermfolie van het zelfklevende deel van de pleister en breng de pleister op de huid aan, ter hoogte van de spierpijn. Voor optimale resultaten laat u de pleister 10 uur zitten. Laat de pleister echter niet langer dan 10 uur op dezelfde plek zitten. De pleister blijft op zijn plek en kan gemakkelijk verwijderd worden. Verwijder de pleister als u overmatig transpireert. De pleister is uitsluitend bestemd voor uitwendig en eenmalig gebruik.

Bijwerkingen

Zoals alle warmteproducten, kan deze pleister huidirritatie of branderigheid veroorzaken.

Contra-indicaties

Gebruik Voltaren Warmtepleister niet:

 • op geïrriteerde, gebarsten of beschadigde huid
 • bij kinderen jonger dan 12 jaar
 • bij personen die de pleister niet zelf kunnen verwijderen (vb. ouderen, gehandicapten of invaliden), tenzij onder toezicht van een verantwoordelijke volwassene
 • als de persoon die de pleister draagt de warmte van de pleister niet kan voelen: bijvoorbeeld als bepaalde lichaamsdelen ongevoelig zijn
 • als uw gewaarwording verminderd is door gebruik van vb. kalmeermiddelen, alcoholische dranken
 • op een injectieplaats
 • vlak na een letsel – warmte kan zwelling of kneuzingen verergeren
 • over geneesmiddelen die op de huid zijn aangebracht, of in combinatie met een andere warmtebron (zoals infrarood licht)
 • terwijl u een bad of douche neemt

Samenstelling

Ijzerpoeder, geactiveerde kool, water, acrylpolymeer, natriumzouten.

Inhoud

2 stuks

Verpakkingsvorm

Doosje

Merk

Voltaren

Hoe te bewaren

Bewaar de pleister op een koele, droge plaats. Niet in de vriezer bewaren. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden, zowel voor als na gebruik.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen