Springfield Eye Q Liquid

Springfield Eye Q Liquid. Vloeistof met visolie en zuivere teunisbloemolie met citrussmaak.

 20,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Springfield Eye Q Liquid

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Eye Q is een speciaal ontwikkelde en bijzondere formule met omega-3 en omega-6 olie. Het bevat een combinatie van natuurlijke omega-3 vetzuren, die EPA en DHA genoemd worden, en het omega-6 vetzuur GLA, waardoor een synergistische samenstelling ontstaat en een uitgebalanceerde formule.
Eye Q is een bijzondere mix van hoogwaardige visolie (met de omega-3 vetzuren EPA en DHA) en zuivere teunisbloemolie (met GLA en andere omega-6 vetzuren). Eye Q zorgt op een eenvoudige en praktische wijze voor de evenwichtige inname van omega-3 en omega-6 vetzuren. Voor de productie van Eye Q worden uitsluitend hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten gebruikt. De olie is afkomstig van duurzame bronnen voor vette vis, zoals sardines, die bekend zijn vanwege hun van nature hogere EPA-concentraties. Na een speciaal zuiveringsproces worden de oliën aan onafhankelijke tests onderworpen om ervoor te zorgen dat zij aan de strenge zuiverheideisen van de WHO en de EU voldoen. Eye Q bevat de belangrijke vetzuren EPA, DHA & GLA in een goede verhouding. Eye Q is bijzonder vanwege de hoge inhoud EPA in verhouding tot DHA. De ratio van de vetzuren EPA:DHA:GLA bedraagt 9:3:1.

Dosering

1 dessertlepel per dag bij een maaltijd. Gedurende de eerste twaalf weken 3 x daags één kleine dessertlepel bij de maaltijd.

Smaak

Citrus

Samenstelling

Zonnebloemolie, EPA-rijke visolie uit ansjovis en sardines, teunisbloemolie, natuurlijke citroen- en limoenolie en natuurlijke vitamine E.

Bevat geen

Gluten, melk, suiker, kunstmatige smaak-, geur- en kleurstoffen.

Inhoud

200 milliliter

Verpakkingsvorm

Flacon

Meer informatie

Eye Q is geschikt voor alle leeftijden (vanaf 3 jaar).

Merk

Springfield

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen