Springfield MumOmega

Springfield Mumomega. Voedingssupplement met een combinatie van omega-3 en -6 vetzuren die van belang zijn gedurende de zwangerschap en bij borstvoeding.

 24,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Springfield MumOmega

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

DHA-rijke structurele vetzuren uit zuivere visolie & teunisbloemolie Mumomega is een bijzonder voedingssupplement met een combinatie van omega-3 en -6 vetzuren die van belang zijn gedurende de zwangerschap en bij borstvoeding. DHA is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen. Vis(olie) bevat grote hoeveelheden van het belangrijke omega-3 vetzuur DHA. Na de geboorte voorziet de borstvoeding via de voeding van de moeder de baby van voldoende DHA.
Mumomega bevat uitsluitend natuurlijke hoogkwalitatieve vetzuren van teunisbloem (eerste persing) en een zeer zuivere vorm van DHA uit tonijn. De visolie is gezuiverd van alle mogelijk mi­lieuvervuilende stoffen en voldoet aan de meest strenge normen voor een veilig dagelijks gebruik door zwangeren.

Dosering

1 capsule per dag bij een warme maaltijd.

Samenstelling

Hi-DHA visolie, gelatine, glycerol, biologische teunisbloemolie en vitamine E.

Inhoud

30 capsules

Verpakkingsvorm

Doordrukstrips

Merk

Springfield

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen