Vitility Sta-Op-Hulp Premium Power

Het is een zitverhoger met een elektrisch hand-matig bedienbaar liftmechanisme dat u helpt bij het gaan zitten en opstaan.

 407,15
Verwachte levertijd: 6 werkdagen

Vitility Sta-Op-Hulp Premium Power

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Heeft u moeite met opstaan of gaan zitten, bijvoorbeeld vanuit uw stoel of rolstoel? Dan biedt deze sta-op-hulp Premium Power wellicht dé oplossing. Het is een zitverhoger met een elektrisch hand-matig bedienbaar liftmechanisme dat u helpt bij het gaan zitten en opstaan. Wanneer u gaat zitten begeleidt het u langzaam naar beneden en bij het opstaan onder-steunt het u totdat u weer zelfstandig rechtop kunt gaan staan. Met de afstands-bediening kunt u de juiste zithoogte bepalen en voor nóg eens extra ondersteuning zorgen bij het opstaan. Door de ergonomische geïntegreerde handvaten neemt u de sta-op-hulp Premium Power probleemloos overal mee naartoe.

Te gebruiken bij

  • Moeite met opstaan of gaan zitten

Productvoordelen

  • De zitting is voor zien van comfortabel memory foam
  • Waterdicht machinewasbaar overtrek

Inhoud

1 stuks

Verpakkingsvorm

Doos

Meer informatie

Afmeting: 19,6x18,9x17,7 cm
Gewicht: 7 kg

Merk

Vitility

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen