Sweet Care Standaard 5 Peutermelk

Standaard 5 Peutermelk voldoet aan de specifieke voedingsbehoefte van kindjes vanaf 2 jaar.

 8,99
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Sweet Care Standaard 5 Peutermelk

Omdat we alle ouders van voldoende Sweet Care willen voorzien, geldt er een maximum van 2 Sweet Care-producten per klant per week. Bij bestellingen met meer dan 2 Sweet Care-producten, wordt de order geannuleerd!

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Standaard 5 Peutermelk voldoet aan de specifieke voedingsbehoefte van kindjes vanaf 2 jaar. Te geven als onderdeel van gevarieerde voeding. Bevat naar verhouding minder zout en eiwit dan gewone koemelk. Bevat naar verhouding meer vitamine D en ijzer dan gewone koemelk. Sweet Care Peutermelk 5 bevat belangrijke voedingsstoffen die uw kindje nodig heeft, waaronder: GOS-FOS in de juiste verhouding 9:1, vitamine D, ijzer en calcium.

Te gebruiken bij

  • Kindjes vanaf 24 maanden

Inhoud

800 gram

Verpakkingsvorm

Doos

Meer informatie

Moedig uw kindje aan om uit een beker te drinken. Zo worden de mondspieren meer getraind. Bovendien bevordert dit het proces van leren praten.

Merk

Sweet Care

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen